ALEX mediation

Gezien, gehoord en begrepen!
Onafhankelijk, neutraal, onpartijdig

Neem contact op met ALEX mediation

Bel naar: 06 – 30 38 61 46

Arbeidsconflicten

Conflictbemiddeling & -coaching op het vlak van HRM / Personeel & Organisatie;  ZiekteVerzuim en Re-integratie en Wet OR en daaraan gelieerde kwesties; incl. bestuurlijk/zakelijk.

Familie / Scheiding

Conflictbemiddeling in Familie-/Scheidings-/Omgangskwesties met kinderen; al dan niet met problematiek rond een eigen woning/bedrijf/-onderneming of combinatie daarvan.

(Relatie)bemiddeling

Het gaat om het verhaal van jullie allebei; om wat daarin opspeelt, hoe dat voor jullie voelt en (samen, onder begeleiding) in de spiegel kijken van wat dat met jou/jullie doet en wat er mogelijk is.

Snel tot de kern met mediation

Mediation waarmee je snel tot de kern komt met de juiste aanpak van je persoonlijke en zakelijke belangen en emoties; met veelzijdige ervaren (en betaalbare) MfN-registermediators, die jullie doortastend helpen om jullie kwestie te verhelderen, aan te pakken en op te lossen!

Inclusief (arbeid:) vaststellingsovereenkomst (en familie/-scheiding:) convenant, alimentatie, eigen bedrijf/woning, ouderschapsplan, regelen ’toevoeging’ en het indienen/-afwikkelen van een ev. verzoekschrift aan de rechtbank.

Nieuwsberichten

We zien de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn.

Kurt Koffka

ALEX mediation is aangesloten bij: