(Relatie)bemiddeling

Het gaat om jou, om de ander en om jullie samen (en mogelijk ook jullie kinderen als die jullie zijn toevertrouwd); om hoe het daarmee is en hoe dat voelt; om (meer) gemeenschappelijke bewust-wording, en om ten aanzien daarvan op vertrouwenwekkend en veilig met elkaar (en zonodig ook jezelf) in gesprek en vervolgstappen te komen die je verder helpen. Op de manier die afgestemd is op wat het beste bij jouw/jullie situatie past. Onder meer terugblikkend; in de spiegel van ‘het nu’ kijkend (en waar nodig soms ook respectvol confrontaties met de ander en jezelf aangaand) en vooruit blikkend en ingaand op van wat dat teweeg brengt, hoe dat werkt en waarom dat zo is. Zodat je beter begrijpt waar het jou / jullie om te doen is en vanuit (meer) zelfvertrouwen en -bewustzijn, vervolgens zelf (beter) in staat bent te bepalen wat je wilt en daarvoor nodig hebt.

ALEX mediation biedt de professionele deskundigheid en ervaring die dat vereist.

Invoelend luisterend, gericht bevragend en met daarop afgestemde oefening werkend aan het versterken van je bewustzijn. Bevorderend dat je beter aanvoelt wat er ooit was (en hoe en waarom dat zo begon); waar je nu allebei staat en hoe dat zo is gekomen; wat er nog over is van hoe het begon; wat jullie diepste verlangen is, en van daaruit nieuwsgierig jouw/jullie wensen en de haalbaarheid daarvan met elkaar verkennend.

Ga (opnieuw) die ontmoeting aan met elkaar en met jezelf; niet oordelend, maar nieuwsgierig naar waar het jou / jullie in de kern om gaat en wat je daar toekomstgericht mee kunt. Vanuit je kracht, wat jou / jullie past en wat jullie wilt; afgestemd op je eigen passie en gevoel!

ALEX mediation biedt eclectisch-holistische relatiebemiddeling, training en coaching van human relations op het vlak van de toegepaste psychologie op Post HBO gecertificeerd niveau. Per consult bepaal je zelf het vervolg en jouw kosten. Afhankelijk van een vrijblijvende gratis intake van 45 min. volgt vooraf een voorstel voor een begeleidings-/coachingstraject.

Alex Boerman