MfN-film over Mediation (Mediationcongres 2018: ‘Kracht van kennis’)

Mediationcongres 2018: ‘Kracht van kennis’
donderdag 15 november, Spant! Bussum

Vandaag is  het MfN Mediationcongres 2018 met als thema ‘kracht van kennis’.  De MfN heeft deze dag aangegrepen voor het publiceren een nieuwe film op de home-page van de MfN die pakkend weergeeft waar het bij mediation om gaat en waar wij  MfN-Register Mediators voor staan. Click op onderstaand logo  om deze  nieuwe film van de MfN over mediation te  bekijken

 

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland) wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM).

In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM.

Uiteraard zijn deze mediators onafhankelijk en onpartijdig.

MfN-registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN-registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

Meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *