Omgangsbegeleiding

Kies niet voor aanhoudende (juridische) strijd. Ga voor de slimste route naar het maximaal haalbare resultaat, hoe moeilijk ook: ga Рof de mediation al voorbij is of als u in die fase voor uzelf behoefte hebt aan individuele ondersteuning Рvoor omgangsbegeleiding.

U voorkomt onnodig slepend en kostbaar getouwtrek via advocaten en het is beter voor uw gemoedsrust/gezondheid, voelt echt beter!

(Blijf) open staan voor de dialoog, (ook) als de scheiding eenmaal een feit is; toekomstgericht. Niet gelijk, wel gelijkwaardig (al wordt dat zo niet gevoeld); respectvol, zorgvuldig en goed afgestemd op uzelf. Serenity Omgangsbegeleiding houdt u een spiegel voor. Het is een vorm van training/coaching die de ruimte schept waarmee u – samen (of, als dat niet mogelijk blijkt) individueel – zelfbewuster van uw situatie te worden. Dit helpt u om – ook na de scheiding – te blijven toewerken naar wat het beste voelt (voor u allebei). Zeker als u moeder of vader bent en u uw (co-)ouderschap of omgangsregeling onder druk voelt staan (probeer ouderverstoting door uw kinderen te voorkomen).

ALEX mediation biedt (ervarings)deskundige training & coaching die u daarbij professioneel begeleidt; samen of individueel. Na een vrijblijvende intake volgt een voorstel voor een op u afgestemd traject. Per consult bepaalt u het vervolg (wat u er voor over hebt).

Certificaten Instrument voor Hulp (2-jarige post HBO trainer/coach) en Verdiepingsjaar via Instituut v. Toegepaste Integrale Psychologie.

Alex Boerman